7 Haziran 2013 Cuma

Basur Kremi

Basur Kremi


Ülkemizde binlerce kişi basur problemi yaşamaktadır. Basur hastalığından kaynaklanan rahatsızlığını azaltmak için ise en iyi yöntem olarak basur kremi görülmektedir. Basur kremi tekrar tekrar kullanılması gereken bir üründür. Basur kremi hastalığın geçmesinden çok ağrıyı azaltmak için kullanılır. Piyasada 2 çeşit basur kremi bulunmaktadır: bitkisel basur kremi ve bilimsel, kimyasal basur kremi. Bilimsel basur kremi eczanelerde satılmaktadır ve doktorlar tarafından da önerilmektedir. Basur kremi kullanmak için önceden bilgi alınması gerekir. Doktorun önereceği şekilde basur kremi kullanmak daha sonra çıkabilecek bir Basur Kremiolumsuzluğu engeller.


Basur Kremi Çeşitleri


Piyasada bir çok Basur Kremi bulunmaktadır.


Kortos: Kremi günde iki defa kullanılır. İçerdiği kortizon hastalık bölgesindeki kaşıntı ve oluşabilecek şişliği önler.Uzun süre kullanılmaması tavsiye edilir.


Hedenda Pomat: Hastalıklı bölgeye mentol serinlik hissi verir ve bölgeyi rahatlatır. Şişlik ve ağrıyı gidermek için kullanılır.


Proctolog: Diğer basur kremi gibi şişliği engeller ve kaşıntı hissini giderir.Kortos basur kreminden farkı uzun süre kullanılabilmesidir.


Anestol Pomad : Hastalıklı bölgedeki neredeyse her durum için kullanılabilir. Özellikle ciltteki yanık, makattaki çatlak ve boğulmuş basur için çok etkili bir kremdir.Bu basur kremi sadece dış kısma sürülerek kullanılır.


Procto-Glivenol: Günde iki defa kullanılan bu basur kreminin yan etkisi bulunmamaktadır. Bu sayede hastalıklı bölgedeki kaşıntı ve ağrı hissedilmez.


Göz Altı için Basur Kremi


Günümüzde bir çok insanın işi bilgisayar karşısında geçmektedir. Bilgisayar kullanımı göz altı şişliklerine neden olabilmektedir. Bunun dışında yoğun iş hayatının getirdiği yorgunluk ve yaş ilerlemesiyle beraber gelen yaşlılıkta göz altının belirginleşmesine veya şişmesine neden olabilmektedir. Bu problemi gidermek için ise çoğu zaman nemlendirici tarzı ürünler kullanılmıştır. Günümüzde ise artık göz altı tedavisi için çok ilginç ve bir o kadar da etkili bir yöntem sunulmuştur. Basur kremi doğru olarak kullanıldığında göz altı problemlerini giderebilmektedir. Fakat basur kremini göz altında kullanırken dikkat etmeniz gereken çok önemli bir nokta bulunmaktadır. Bazı basur kremleri kortizon denilen vücut için çok sakıncalı bir madde içermektedir. Bu nedenle göz altı için basur kremi kullanacaklara tavsiyemiz, içerisinde kortizon bulunmayan basur kremini tercih etmeleri yönündedir.



Basur Kremi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder